Meet the team

Een sterk, klein maar hecht team wat dagelijks werkt aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Wij zorgen er samen voor dat TSD op rolletjes loopt en dat we tevreden klanten maar ook tevreden medewerkers hebben. Maak kennis met ons!

0

Magdalena

Als algemeen directeur van TSD Groep B.V. heb ik een centrale positie tussen de opdrachtgever en onze techneuten. De vertaalslag naar de impact voor uw onderneming of voor jou als personeelslid vind ik leuk en uitdagend. Het gaat uiteindelijk om de mensen, ik heb een erg loyale houding tegenover mijn zakelijke relaties dan wel het personeel.

Elro

Een frisse spin in het web van TSD. Gedreven, gepassioneerd en positief ga ik dagelijks aan de slag voor TSD als account manager. Ik breng werkgevers én werkgevers samen.

elro
cindy

Cindy

Ik ben Cindy, ik zweer al 15 jaar lang trouw aan TSD. Ik ben parttime werkzaam en ben onder andere verantwoordelijk voor HRM, verloning en de facturatie. Variabel werk zorgt ervoor dat ik elke dag met een lach naar mijn werk ga en dit met veel plezier doe.

Sandro

Als onderhoudsmonteur ben ik jaren geleden begonnen bij TSD. Ik heb voor verschillende opdrachtgevers op verschillende plekken gewerkt. Door dit te vertalen naar mijn nieuwe functie als recruiter begrijp ik als de beste wat de pro’s en cons kunnen zijn bij het vinden van een nieuwe baan of het matchen van kandidaten.

sandro
0-2

Laura

Een duizendpoot, een alleskunner. Ik zorg ervoor dat iedereen op kantoor zich netjes gedraagt en er goed gewerkt wordt! Ook sta ik klanten te woord en richt ik mij voornamelijk op backoffice werkzaamheden binnen TSD. Hiermee ondersteun ik het commerciële als het financiele team met hun werkzaamheden.

Opdrachtgevers

Een tal van opdrachtgevers vertrouwt al jaren op TSD groep. Betrouwbare en kwalitatieve medewerkers die het al tijden naar hun zin hebben en kwalitatief hoogstaand werk leveren.